Evenemang 2021

MARS

Merkurs vårmöte ordnades tisdagen den 16.3. via virtuella plattformen Zoom

NOVEMBER

Merkurs valmöte hölls 10.11.2021 på restaurang di Trevi i Åbo.

DECEMBER

Den traditionella tomterundan ordnas onsdagen den 8.12 kl. 18 på Åbo slott. Tomterundan hålls på svenska och lämpar sig bäst för barn i åldern 4-10 år. Evenemanget är gratis för alla deltagare. Anmälan görs senast den 3.12 till kansli@ekonomforeningenmerkur.fi. Meddela i samband med anmälan hur många familjemedlemmar som kommer att delta samt din e-postadress och telefonnummer.

Julchampagne med Merkur ordnas måndagen den 13.12 på Walo. Anmäl dig senast den 10.12 genom att skicka e-post till kansli@ekonomforeningenmerkur.fi.

Den traditionella julglöggen med Turun Seudun Ekonomit ordnas måndagen den 20.12 på Panimoravintola Koulu i Historieklassen kl. 16-18. Merkur bjuder på glögg samt pepparkakor. Ingen förhandsanmälan behövs.